| Riik | Hispaania |
|---|---|
| Piirkond | Vino de la Tierra de Castilla |
| Marjasort | Cabernet Sauvignon |
| Kuivusaste | Kuiv |
| Alkoholisisaldus | 12% vol |
| Liik | Kaitstud geograafilise tähisega vein |
| Tootja | R.E. CLM 187/CR |
| Kogus kastis | 6 |
Vina Amaia veinid valmivad Hispaanias, Extremadura piirkonnas.
| Tootmisviis | Vein on valmistatud 100% Cabernet Sauvignon viinamarjadest Castilla piirkonnas. |
|---|---|
| Värvus | Rubiinpunane |
| Aroom | Tunda küpseid musti- ja punaseid marju, veidi rohelist pipart. |
| Maitse | Kompleksne, tunda küpseid musti metsmarju, järelmaitses tunda musta pipart. |
| Toidusoovitus | BBQ lihad, Sealiha, Loomaliha, Lambaliha, Pasta, Pitsa |
| Serveerimine | 16-18°C Bordeaux tüüpi punaveini klaasist. |
| Säilitustingimused | Arengupotentsiaal 3-5 aastat alates korjeaastast. |
| Allergeenid | Sulfiit (E220<->E228) |