Riik | Lõuna-Aafrika vabariik |
---|---|
Piirkond | W.O. Western Cape |
Marjasort | Chenin Blanc, Colombard |
Kuivusaste | Kuiv |
Alkoholisisaldus | 12% vol |
Liik | Vein |
Tootja | KWV International LTD. |
Kogus kastis | 6 |
Pearly Bay veinisari on loodud KWV, Lõuna-Aafrika veinimaja poolt. Pearly Bay veinid on keskmise kehandiga, marjased ja lopsakad veinid. Sobivad hästi aperitiiviks, eelroogade juurde, on suurepärased seltskonnaveinid! KWV veinimaja on loodud 1918.a. Lõuna-Aafrikas ( Sel aastal sündis Lõuna-Aafrika esimene demokraatlikult valitud president Nelson Mandela). KWV veinimajal on oluline roll Lõuna-Aafrika veinitootjate ühendamisel selle algaastatel. Tänapäeval on KWV globaalselt tuntud veinimaja, olles tegutsenud juba rohkem kui 100 aastat. KWV veinimaja on olnud eeskujuks ja Lõuna-Aafrika veininduse arendajaks, globaalseks brand ambassadoriks, tutvustades veine üle maailma.
Tootmisviis | Viinamarjad korjatakse eraldi varajastel hommikutundidel. Fermentatsioon toimub kontrollitud temperatuuriga terasvaatides ja vein ei ole läbinud malolaktilist fermentatsiooni. Jääksuhkur 2g/L |
---|---|
Värvus | Helekollane, kirgas |
Aroom | Aroomis tunda värskeid tsitruseviljasid, troopilisi puuvilju- pirn, õun, melon ja floraalseid noote. |
Maitse | Kuiv, kerge, puuviljase karakteriga valge vein Lõuna-Aafrikast. Maitses on tunda värskeid kollaseid luuvilju, küpseid troopilisi puuvilju ja tsitruseviljasid, laimikoort. Järelmaitse keskmise pikkusega ja puuviljane. |
Toidusoovitus | Aperitiiv, Eelroad, Grillitud mereannid, Valge kala, Sushi, Pasta, Pitsa, Juustuvalik |
Serveerimine | jahutatult 6-8°C Bordeaux tüüpi valgeveini pokaalist. |
Säilitustingimused | Arengupotentsiaal 2-4 aastat alates korjeaastast. |
Allergeenid | Sulfiit (E220<->E228) |