Riik | Lõuna-Aafrika vabariik |
---|---|
Piirkond | W.O. Western Cape |
Marjasort | Cabernet Sauvignon, Pinotage, Merlot |
Kuivusaste | Kuiv |
Alkoholisisaldus | 13% vol |
Liik | Geograafilise tähisega vein |
Tootja | KWV International LTD. |
Kogus kastis | 6 |
Pearly Bay veinisari on loodud KWV, Lõuna-Aafrika veinimaja poolt. Pearly Bay veinid on keskmise kehandiga, marjased ja lopsakad veinid. Sobivad hästi aperitiiviks, eelroogade juurde, on suurepärased seltskonnaveinid! KWV veinimaja on loodud 1918.a. Lõuna-Aafrikas ( Sel aastal sündis Lõuna-Aafrika esimene demokraatlikult valitud president Nelson Mandela). KWV veinimajal on oluline roll Lõuna-Aafrika veinitootjate ühendamisel selle algaastatel. Tänapäeval on KWV globaalselt tuntud veinimaja, olles tegutsenud juba rohkem kui 100 aastat. KWV veinimaja on olnud eeskujuks ja Lõuna-Aafrika veininduse arendajaks, globaalseks brand ambassadoriks, tutvustades veine üle maailma.
Tootmisviis | Viinamarjad korjatakse eraldi, nende parimas küpsusastmes. Fermentatsioon toimub avatud veinivaatides 5-7 päeva temp. 24-28°C ja veinivirre on läbinud malolaktilise fermentatsiooni. Jääksuhkur 5, 49g/L |
---|---|
Värvus | Rubiinpunane, violetse alatooniga |
Aroom | Marjane ja lopsakas, tunda küpseid punaseid-ja musti marju (maasikad, vaarikad, mustikas, põldmari). |
Maitse | Kuiv ja keskmise täidlusega, marjane punavein. Maitses tunda küpseid marju, mustikas, põldmari, must ploom, keskmaitses pehmed marjatanniinid. Järelmaitse marjane. |
Toidusoovitus | Aperitiiv, Eelroad, Sealiha, BBQ lihad, Tomatikastmes pastaroad, Pitsa, Juustuvalik |
Serveerimine | 15-17°C Bordeaux tüüpi punaveini pokaalist |
Säilitustingimused | Arenguotentsiaal 3-5 aastat alates korjeaastast. |
Allergeenid | Sulfiit (E220<->E228) |