ESPIRITU DE CHILE SHIRAZ CABERNET SAUVIG. 13% 100CL TETRA

RiikTšiili
PiirkondCentral Valley
MarjasortCabernet Sauvignon, Carmenere, Shiraz
KuivusasteKuiv
Alkoholisisaldus13% vol
LiikVein
TootjaACW Ltda.
Kogus kastis10

Espiritu de Chile veinid valmivad Tšiilis, Aresti Chile veinimõisas. Veinimaja on loodud 1951.a. Don Vicente Aresti poolt. tema eestvedamisel alustati viinamarjaistanduste rajamist Tšiili idaosas Curicò orus. Veinimaja kasutab peamiselt neid marju, mis on korjatud oma viinapuu aedadest. Lisaks on neil pikaajalised lepingud viinamarja kasvatajatega Casablanca, Maipo, Colchagua, Maule, Rapel ja Rio Claro orgudest, kelle juurest marju juurde ostetakse.

Espiritu de Chile veinimaja tegutseb aastast 1951, kus peamine äritegevus on viinamarjade kasvatamine. Hr. Don Vicente Aresti siiski otsustas, et alustab enda veinimaja nime all veinide valmistamist ja tootmist. Tänaseks on Espiritu de Chile veinid esindatud üle 60 riigi üle maailma ning leidnud koha iga veinisõbra südames. 
Espiritu de Chile tootevalikus on premium veinid Exporador, Patrimonial ja Intrepido;  keskmises hinnaklassis Viajero tootevalik, samuti ühe viinamarjasordi (Cabernet Sauvignon ja Sauvignon Blanc) poolmagusad veinid! 

Omadused

TootmisviisViinamarjad korjatakse Central Valley´s, marjad sorteeritakse, eemaldatakse kobarvarred. Edasi toimub kontrollitud temperatuuril fermentatsioon (25-28°C). Vein on arenenud terasvaadis ja on läbinud malolaktilise fermentatsiooni.
VärvusRubiinpunane, kirgas
AroomAroom on marjane, tunda on küpseid punaseid marju, mustsõstar, põldmari, viigimari, kakaod ja piimašokolaadi.
MaitseMaitse on marjane ja poolkuiv, keskmise kehandiga. Tunda üleküpseid tumedaid metsmarju, kuivatatud ploome, nelki ja muskaatpähklit. Järemaitse marjane ja sametine.
ToidusoovitusIseseisvalt nautimiseks, BBQ lihad, Sealiha, Pasta, Pitsa, Tugevamad juustud
ServeerimineJahutatult 14-16°C Bordeaux tüüpi punaveini pokaalist
SäilitustingimusedSäilitamispotentsiaal 14 kuud alates tootmiskuupäevast.
AllergeenidSulfiit (E220<->E228)