Peenelt tasakaalus šampanja Montagne de Reimsi südames asuvast Sermiers’ terroir’st (Premier Cru). Aroomis põimuvad kollaste luuviljade nüansse toetavad õrnad joodised ja kuivatatud puuviljad; maitses on tekstuur sametine ja ühtmoodi nauditav nii algajale kui ka kogenud mullisõbrale. Vein on kuiv, veinis on jääksuhkrut 4g/l. Kõigil EPC šampanjapudelitel on lahe uuendus: termosensitiivne indikaator, mis näitab, kui pudel on saavutanud täiusliku serveerimistemperatuuri. Indikaator värvub, kui šampanja on saavutanud soovitatud serveerimistemperatuuri (8–10 °C). Alates esimesest päevast on EPC lähenenud šampanja loomisele kastist välja mõeldes ning otsustanud kaasata viinamarjakasvatajad kogu tootmisprotsessi. See on Champagnes enneolematu koostöömudel, mis toob esile ainulaadse savoir-faire’i kogu rikkuse. EPC on valinud tee, mis avab kõik oma šampanja peensused. Ükski cuvée ei lahku keldrist ilma päritolu ja koostise märkimiseta: kas on jälgitav või ei lähe välja! See läbipaistvuse lubadus käib käsikäes meie üha nõudlikuma pühendumusega tootekvaliteedile.