| Riik | Hispaania |
|---|---|
| Piirkond | Vino de la Tierra de Castilla |
| Marjasort | Cabernet Sauvignon, Tempranillo |
| Kuivusaste | Kuiv |
| Alkoholisisaldus | 11% vol |
| Liik | Vein |
| Tootja | Lopez Morenas S.L. |
| Kogus kastis | 12 |
El Matador veinid valmivad Hispaanias, Extremadura piirkonnas, Badajoz sisekasvualal
El Matador 1L tetraveini tootevalikus on marjaselt lopsakas Tinto ja poolmagus valge Blanco. Veinid on suletud keeratava korgiga, mis teeb veini tarbimise/säilitamise mugavaks.
El Matador tootesari on Eesti turul esindatud aastast 2010 ja on tänaseni olulisel kohal tarbija ostukorvis.
| Tootmisviis | Vein on valmistatud tumedakestalisest viinamarjadest. |
|---|---|
| Värvus | Rubiinpunane |
| Aroom | Küpsed mustad marjad |
| Maitse | Keskmise täidlusega, maitses tunda tumedaid marju (mustsõstar). |
| Toidusoovitus | Eelroad, BBQ lihad, Iseseisvalt nautimiseks, Sealiha, Pasta, Pitsa |
| Serveerimine | 16-18°C klassikalisest punaveini pokaalist. |
| Allergeenid | Sulfiit (E220<->E228) |