| Riik | Hispaania |
|---|---|
| Piirkond | Vino de la Tierra de Castilla |
| Marjasort | Tempranillo |
| Kuivusaste | Kuiv |
| Alkoholisisaldus | 12% vol |
| Liik | Kaitstud geograafilise tähisega vein |
| Tootja | R.E. CLM 183-CR |
| Kogus kastis | Jah |
Detunda veinid valmivad Hispaanias Castilla y Leon piirkonnas.
| Tootmisviis | Viinamarja kestasid hoitakse koos veinivirdega 3-4 tundi, edasi toimub kontrollitud temperatuuril külm-fermentatsioon. Vein kääritatakse roostevabast terasest vaadis, et tagada rosé veinile iseloomulik värske ja marjane karakter. Vein ei ole laagerdunud tammevaadis. |
|---|---|
| Värvus | Heleroosa |
| Aroom | Aroom on värske ja marjane. Tunda küpseid punaseid marju - maasikad, vaarikad, arbuus, küpseid kirsse ja tsitruselisi - greipfruut. |
| Maitse | Maitse on värske ja marjane, kergema kehandiga ja kompleksne. Tunda küpseid punaseid marju, pehmeid marjatanniine, järelmaitse värskelt marjane ja hea tsitruselise happesusega |
| Toidusoovitus | Aperitiiv, Eelroad, Iseseisvalt nautimiseks, Mereannid, Pasta, Pitsa |
| Serveerimine | 8-10°C Bordeaux tüüpi valgeveini klaasist. |
| Säilitustingimused | Parim enne 18 kuud alates tootmiskuupäevast pakendil. |
| Allergeenid | Sulfiit (E220<->E228) |