Riik | Portugal |
---|---|
Piirkond | DOC Vinho verde |
Marjasort | Espadeiro |
Kuivusaste | Kuiv |
Alkoholisisaldus | 11.5% vol |
Liik | Kaitstud päritolunimetusega vein |
Tootja | Quinta das Arcas Sociedade Agr |
Kogus kastis | 6 |
Conde Villar veinid valmivad Põhja-Portugalis, Vinho Verde DOC piirkonnas. Veinid on värsked, puuviljased ja väikese CO2 sisaldusega, nii nagu Vinho Verde veinidele iseloomulik on.
Vinho Verde veinipiirkond paikneb Põhja-Portugalis, olles põhja poolt piiratud Minho jõega, ida- ja lõunapoolt mägedega ning lääne poolt Atlandi ookeaniga.
Conde Villar veinid valmivad Quinta das Arcas veinimõisas, mis on pereettevõte, on asutatud 1985. aastal Antonio Esteves Monteiro poolt. Tänapäeval on ettevõte peamiselt pühendunud kvaliteetveinide tootmisele Vinho Verde ja Alentejo piirkonnast.
Loe lähemalt siit: Estates - Quinta das Arcas
Tootmisviis | Viinamarjad sorteeritakse, pressitakse koheselt, et säilitada maksimaalne aroomi- ja maitsebukett. Kääritamine toimub madalal temperatuuril terastankides. Marjakestade kontakt veinivirdega 4-6 tundi.Jääksuhkur 8g/L |
---|---|
Värvus | Heleroosa |
Aroom | Värske ja marjane, milles on tunda maasikaid, vaarikaid, punast sõstart ning veidike laimi. |
Maitse | Kerge kihisevus annab juurde värskust. Heas tasakaalus hape ning hästi integreeritud alkohol. Maitses on tunda vaarikaid, jõhvikaid ning punast sõstart. |
Toidusoovitus | Aperitiiv, Eelroad, Rohelised salatid, Mereannid, Iseseisvalt nautimiseks, Sushi&Sashimi |
Serveerimine | jahutatult 6-8°C Bordeaux tüüpi valgeveini klaasist. |
Säilitustingimused | Arengupotentsiaal 2-3 aastat alates korjeaastast. |
Allergeenid | Sulfiit (E220<->E228) |
Vegan | Jah |