Riik | USA |
---|---|
Piirkond | Kalifornia |
Marjasort | Petit Sirah, Ruby Cabernet, Syrah |
Kuivusaste | Kuiv |
Alkoholisisaldus | 13.5% vol |
Liik | Geograafilise tähisega vein |
Tootja | Cloud Break Wines |
Kogus kastis | 12 |
Kalifornia veinipiirkond on üks olulisemaid viinamarjakasvatus piirkondi Läänerannikul, rannikuäärne viinapuude kasvuala on ligi 1100km pikk, kliima ja pinnas on varieeruv.
Cloud Break veinid valmivad Kalifornias ja veine valmistab noor, andekas veinimeister Steven Decosta. Veinimaja meeskond töötab suure energiaga viinapuu aedades 12 kuud. Cloud Break veinid on head stiilinäited Kalifornia suurepärastele veinidele!
Värvus | Rubiinpunane, violetse alatooniga |
---|---|
Aroom | Aroomis on tunda küpseid punaseid- ja musti marju, vaarikaid, küpseid kirsse, põldmarju, mustsõstart ja viigimarju. |
Maitse | Keskmise täidlusega, kuiv ja marjane. Tunda küpseid musti marju, kirsse, põldmarju, tanniinsust, rohelisi ürte ja musta pipart. Järelmaitse on pikk, vürtsika ja marjase noodiga. |
Toidusoovitus | BBQ lihad, Sealiha, Pasta, Pitsa, Veiseliha |
Serveerimine | 16-18 °C Bordeaux tüüpi punaveini pokaalist. |
Säilitustingimused | Arengupotentsiaal 4-6 aastat alates korjeaastast |
Allergeenid | Sulfiit (E220<->E228) |