Riik | Tšiili |
---|---|
Piirkond | Central Valley |
Marjasort | Carmenere |
Kuivusaste | Kuiv |
Alkoholisisaldus | 12.5% vol |
Liik | Geograafilise tähisega vein |
Tootja | Hacienda El Condor S.A. |
Hacienda el Condor veinimaja valmistab veine Tšiilis, Curico Valley´s. Veinimaja toodab ja villib tooted Tšiilis, Central Valley´s.
Campero veinid valmivad Tšiilis, Central Valley piirkonnas. Central Valley piirkonna alla kuuluvad järgmised viinamarjakasvatus piirkonnad: Valle de Maipo, Valle de Rapel, Valle de Curicò, Valle de Maule. Campero veinid valmivad Tšiilis ja vein villitakse pudelisse samuti Tšiilis (veinimaja ei kasuta EU villimistehaseid).
Tootmisviis | Viinamarjad korjatakse, pressitakse, matseratsioon koos kestadega toimub 7-10 päeva ja edasi toimub fermentatsioon kontrollitud temperatuuril terasvaatides. Vein areneb osaliselt terasvaadis ja tammevaadis. |
---|---|
Värvus | Rubiinpunane |
Aroom | Intensiivne, mustad marjad milles tunda põldmarju, mustikaid, kakao ja tubaka nüansse. |
Maitse | Keskmise täidlusega, pehmed sametised tanniinid, küpsed mahlased mustad marjad, järelmaitses tunda vürtse. |
Toidusoovitus | Eelroad, BBQ lihad, Aasia köök, Pasta, Pitsa, Tugevamad juustud |
Serveerimine | 16-18°C Bordeaux tüüpi punaveini klaasist. |
Säilitustingimused | Arengupotentsiaal 4--6 aastat alates korjeaastast. |