| Riik | Hispaania |
|---|---|
| Piirkond | Extremadura |
| Marjasort | Macabeo |
| Kuivusaste | Poolkuiv |
| Alkoholisisaldus | 11.5% vol |
| Liik | Kaitstud päritolunimetusega kvaliteetvahuvein |
| Tootja | R.E.EX-06-004/01-ES |
| Kogus kastis | 6 |
Bonaval Cava valmib Hispaanias, Extremadura piirkonnas. Jook on valmistatud Macabe viinamarjasordist ja II fermentatsioon pärmisettel 9 kuud.
| Tootmisviis | Methode Traditionelle, teine fermentatsioon pudelis 10 kuud. Dosage 32g/L |
|---|---|
| Värvus | Helekollane, kirgas, peene ja tiheda mullijoaga |
| Aroom | Kerge, puuviljane, tunda kollaseid luuvilju, virsikuid, küpseid õunu. |
| Maitse | Poolkuiv, värske, tunda küpseid puuvilju |
| Toidusoovitus | Aperitiiv, Aasia köök, Eelroad, Mereannid, Punane kala, Sushi&Sashimi |
| Serveerimine | jahutatult 6-7°C klassikalisest Bordeaux valgeveini pokaalist või flute tüüpi vahuveini pokaalist. |
| Säilitustingimused | Arengupotentsiaal 3-5 aastat korjeaastast |
| Allergeenid | Sulfiit (E220<->E228) |